Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Referanser

Arne Oddvar Berg: «E-Nor Dataservice er vår IT-leverandør og vi er meget godt fornøyd med deres raske og effektive responstid. De er faglige dyktige og vi får løst de problemer som dukker opp på en svært tilfredsstillende måte. Vi kan derfor gi dem våre beste anbefalinger.» 

Eskil Austad: «Ingen over og ingen ved siden. Vi er meget godt fornøyd!»

Arne Dahlum: «E-Nor Dataservice AS har vært en god og pålitelig leverandør for våre IT-løsninger i 10 år»
Trond Taraldsen: «Vi bruker E-Nor Dataservice fordi vi i samråd med de får dekket våre hardware behov og ikke minst fordi responstiden er innenfor. De kjenner vårt firma og tar våre utforinger på alvor.»
Bjørg Østerås: «Vi får god datahjelp til små og store problemer, innen kort tid og alltid av trivelige personer.»

 

Kjetil Bratbakken: «Vi er veldig fornøyd med oppfølgingen av våre problemer når de oppstår, både når det gjelder brukerfeil og systemfeil. Viktig med service når vi trenger det og der er dere enestående.»
Stig Almli: «Vi har kjøpt datasupport og serverplass av E-Nor Dataservice AS i over 10 år og opplever en tett oppfølging av oss som kunde med lite nedetid. Når det har vært nødvendige oppdateringer etc. så blir vår drift hensyntatt og vi unngår på denne måten å bli uten server i arbeidstiden.»

Roar Sæther: «Upåklagelig service og uovertruffen responstid!»
Erik Møller: «E-Nor Dataservice er i dag vår totalleverandør på data og IT tjenester. Vi valgte E-Nor Dataservice etter anbefaling fra andre kunder de har, og har ikke angret på det. Her får du datahjelp når du trenger det, også utenfor kjernetiden hvis det oppstår akutte behov. Kent og Geir svarer alltid hyggelig på våre forespørsler og strekker seg langt for å imøtekomme våre behov. Vi anbefaler E-Nor Dataservice på det aller sterkeste.»

Arne Alstad: «Vi har over lang tid brukt E-Nor Dataservice som vår samarbeidspartner innen alt som har med IT-produkter og IT-løsninger å gjøre. Vi er meget godt fornøyd med hvordan våre behov angående nytt utstyr, samt tekniske problemer angående IT er blitt i varetatt. Rask respons når problemer oppstår er uhyre viktig for oss, og her har E-Nor Dataservice vært helt suverene. Tommel opp for vår samarbeidspartner!»